Friday, September 27, 2013

Projects


Project 1  
Type : schoolproject 
Naam : Project PRODON 
Vak : Software engeneering
Ontwikkelaars : Tom Marchand & Stan Samyn
Programmeer taal : C#  -   .net - visual studio      en database met SQL server
Omschrijving : Programma voor een sociaal verhuurkantoor dat ervoor zorgt dat alle informatie van huurders, eigenaars en woningen op een overzichtelijke manier kan worden geraadpleegd en aangepast.
Inlogscherm


   Hoofdscherm met verschillende tabs, hier kan gemakkelijk tussen de verschillende tabbladen genavigeerd worden. Deze gegevens kunnen geopend worden in een fiche.


   Dit is een voorbeeld van een eigenaarsfiche,  alle fiches zijn met elkaar verbonden en hierdoor kan de ene fiche rechtstreeks vanuit een andere fiche geopend worden.


Hier is een voorbeeld van een woningfiche, hier kan ook een afbeelding worden toegevoegd. 


Dit was een extra deel van het programma dat enkel wordt gebruikt door werkgroepleiders. Zij kunnen d.m.v. deze fiche klussen aanmaken en dan leden aan een klus koppelen. 
Alle fiches kunnen worden omgezet naar een Word of Excel bestand. Ook een bevestigingmail kan worden gegenereerd me de juiste gegevens van de fiche en automatisch verzonden worden naar de huurder of eigenaar.Project 2 
Type : schoolproject 
Naam : Project Sanguine
Vak : Mobiel en internet
Ontwikkelaars : Tom Marchand & Stan Samyn
Programmeer taal : android java - ecplise      
Omschrijving : Android applicatie die de aanvragen van bloedonderzoeken vergemakkelijkt. Deze applicatie wordt door dokters gebruikt om d.m.v. de smartphone een barcode te scannen die gekoppeld staat aan een bloedstaal. 

InlogschermMenu om patiënten aan te maken met naam en bloedgroep, ook kunnen de gegevens uiteindelijk gesynchroniseerd worden met de externe database (zo kan de applicatie grotendeels offline worden gebruikt)


Selectiemenu bloedgroep


Informatiescherm van een patient, hier kan je d.m.v. de camera in je smartphone de barcode van een bloedstaal scannen.Project 3
Type : bedrijfsproject (bedrijf Mobco,  Mobile Device Management)
Naam : Support App
Ontwikkelaars : Stan Samyn
Programmeer taal : iOS7 - xcode 5      
Omschrijving : Iphone applicatie bedoelt voor de klanten van m'n opdrachtgever zodat ze makkelijk de status van hun VSP kunnen testen.

Home-scherm waar je de status van VSP kan testen. Wanneer de VSP bereikbaar is wordt de textbox groen, wanneer hij onbereikbaar is, wordt het natuurlijk rood. Verder heb je natuurlijk ook nog links naar de website van m'n opdrachtgever, en ook naar hun support-portal.Infoscherm met informatie van Mobco zelf, zodat deze hun makkelijk kunnen bereiken. Buiten enkel wat info bevat dit scherm ook enkele functies, nl wanneer je op een item klikt, wordt je onmiddellijk naar de juiste app doorgestuurd met de gegevens van Mobco. Dus wanneer je bijvoorbeeld op de specialisatie klikt, wordt Safari geopend met een Wikipedia-search naar Mobile Device Mangement. Of wanneer je op het adres klikt, wordt de Maps-app geopend met het adres van Mobco aangeduid. (zie verdere foto's)


Project 4
Type : bedrijfsproject (bedrijf Mobco,  Mobile Device Management)
Naam : BookMeetingRoom
Ontwikkelaars : Stan Samyn
Programmeer taal : iOS7 - xcode 5      
Omschrijving app : Business applicatie waarbij een vergaderzaal kan geboekt worden. Je kan een zaal onmiddellijk boeken door er lang op te drukken, maar je kan er ook natuurlijk in de toekomst boeken via een apart scherm. Wanneer een zaal geboekt is, wordt deze ook als evenement opgeslagen in je Agenda.
Taak: Applicatie omzetten van iOS6 naar iOS7, aangezien design compleet veranderd. Verder heb ik nog functies bijgeschreven zoals een filter en search van de vergaderzalen. 
Ten slotte hebben we ook nog testen gedaan om extra data toe te voegen aan de vergaderzalen via de VSP.Settingsview in iOS6


                                                            Settingsview in iOS7  

No comments:

Post a Comment